Rust Roest Producties

Heb je zin in een festival dit jaar, maar wil je geen last hebben van lange rijen en lange wachtrijen? Dan is het kopen van je festival tickets online bij Rust Roest Producties de juiste keuze! Hier vind je alle festivals die dit jaar in Nederland worden gehouden, en kun je direct je tickets kopen. Door je tickets online te kopen, ben je ervan verzekerd dat je geen moment van het festival hoeft te missen. Je tickets worden namelijk direct na betaling per email toegestuurd, zodat je deze gewoon op je telefoon kunt printen. Daarnaast hoef je ook geen cent extra te betalen voor de service van Rust Roest Producties!

Wat is Karnaval-festival?

Jij weet vast wel wat Karnaval is. Het is een festival dat jaarlijks in Nederland wordt gehouden en dat draait om feesten, dansen en drankjes. Er zijn verschillende steden waar het festival plaatsvindt, maar de meeste bezoekers komen naar Rotterdam.

Het festival duurt vijf dagen en vindt altijd in februari plaats. In 2017 vindt het festival plaats van woensdag 1 tot en met zondag 5 februari. Als je kaarten wilt kopen, moet je op de website van het Karnaval Festival klikken.

Wat kun je verwachten op Karnaval Festival?

Zin in een feestje? Dan moet je naar het Karnaval Festival in Nederland! Dit jaar vindt het festival plaats van 29 februari tot en met 7 maart.

Het belooft een groot spektakel te worden, met optredens van bekende Nederlandse artiesten en danceacts. Daarnaast zijn er verschillende foodcourts waar je lekker kunt eten, en zijn er allerlei attracties voor kinderen.

Wil je zeker zijn van een plekje? Dan is het aan te raden om online tickets te kopen.

Routebeschrijving naar het festival

Als je de route naar het Karnaval Festival wilt weten, dan kan je op onze website kijken. Op de pagina met details van het festival staat een routebeschrijving vermeld.

Het is belangrijk dat je op tijd bent, dus we raden je aan om ruim voor aanvang van het festival te vertrekken. Hou er rekening mee dat de wegen in de buurt van het festivalterrein erg druk kunnen worden. We wensen je een heel fijn festival!

Ticketprijzen

Zo, je hebt besloten om naar het Karnaval Festival in Nederland te gaan. Dat is leuk! Hieronder vind je meer informatie over de ticketprijzen en waar je ze kunt kopen.

De tickets voor het festival zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Je kunt ze hier kopen:

De prijzen voor een dagticket variëren van €27 tot €42, afhankelijk van welke dag je wilt gaan. Wil je drie dagen naar het festival? Dan betaal je slechts €99.