Glastonbury Festival 2023: Alles wat je moet weten

Glastonbury Festival 2023: Alles wat je moet weten

Ben je opgewonden voor Glastonbury Festival 2023? Het duurt nog maar een paar jaar, en in de tussentijd is er veel te organiseren! Hier is alles wat je moet weten om te beginnen. Glastonbury Festival is een van de grootste muziekfestivals ter wereld, en je mag het zeker niet missen. Als je van plan bent om te gaan, dan is deze post voor jou! We behandelen alles, van tickets tot accommodatie en alles daartussenin. Tegen de tijd dat je klaar bent met lezen, ben je klaar om je reis te plannen.

Glastonbury Festival 2023 vindt plaats!

Nou, festivalliefhebbers, het wachten is voorbij. Glastonbury Festival 2023 is eindelijk aangekondigd, en het wordt een geweldig feest! Hier zijn alle details die je moet weten om er zeker van te zijn dat je erbij bent.

Glastonbury Festival 2023 vindt plaats van woensdag 19 tot en met zondag 23 juni. Dat klopt, het is deze keer een vijfdaags festival! De line-up is nog geheim, maar we verwachten grote dingen.

Als je wilt gaan, opent de inschrijving op maandag 2 september 2019 om 9 uur BST. Wees erop voorbereid dat het snel uitverkocht zal zijn – vorig jaar waren de tickets in slechts 38 minuten uitverkocht! Dus markeer de datum in je agenda en maak je klaar om te feesten alsof er geen morgen is.

Hier is alles wat je moet weten over het festival

Als je erover denkt om in 2023 naar Glastonbury Festival te gaan, dan staat je iets te wachten. Het wordt het grootste en beste tot nu toe!

Hier is alles wat je moet weten over het festival, zodat je je reis kunt plannen. Het vindt plaats van woensdag 24 juni tot en met zondag 28 juni en de line-up ziet er al geweldig uit. Je kunt optredens verwachten van onder andere Taylor Swift, Kendrick Lamar en The Chemical Brothers.

Tickets gaan in oktober 2020 in de verkoop, dus markeer de datum in je agenda en begin met sparen. Het wordt zeker de moeite waard!

Wanneer en waar vindt het plaats?

Glastonbury Festival is een van de grootste en meest iconische muziekfestivals ter wereld. Het is een vijfdaags muziek- en podiumkunstenfestival dat elk jaar plaatsvindt in Pilton, Engeland.

Het festival werd voor het eerst gehouden in 1970 en is sindsdien steeds populairder geworden. Het is zelfs zo populair dat tickets binnen enkele minuten zijn uitverkocht! Als je het geluk hebt een kaartje te bemachtigen, vindt het festival plaats van 26 tot 30 juni in 2023.

Wie treedt er op?

Dus, wie gaat er spelen op Glastonbury Festival 2023? Nou, dat is nog in de lucht. Maar we kunnen je een paar aanwijzingen geven.

Het festival staat bekend om zijn eclectische mix van muziek, dus je kunt een scala aan artiesten verwachten, van grote sterren tot opkomende artiesten. Je krijgt ook de kans om enkele traditionele Engelse folkacts te zien, evenals enkele van de beste dj’s ter wereld.

Eén ding is zeker: Glastonbury Festival is altijd een hot ticket, dus je moet snel handelen als je kaartjes wilt bemachtigen.

Hoe kom ik aan kaartjes?

Heb je kaartjes voor het Glastonbury Festival 2023 nodig? Hier is hoe je ze krijgt.

Het Glastonbury Festival vindt ieder jaar plaats in juni op Worthy Farm, een boerderij in de omgeving van Pilton, Engeland. Het festival duurt vijf dagen en er zijn verschillende podia waar artiesten optreden.

Kaartjes voor het festival zijn verkrijgbaar via de website van Glastonbury. Je kunt kiezen uit verschillende tickettypen, zoals dagkaarten of weekendkaarten. Er is ook een speciale ticketshop waar je tickets voor het festival kunt kopen.

Wil je zeker weten dat je kaartjes hebt voor Glastonbury Festival 2023? Boek dan nu een accommodatie via de festivalsite!

Wat kun je verwachten?

Ben je van plan om naar Glastonbury Festival 2023 te gaan? Nou, hier is wat je moet weten. Het festival wordt gehouden van woensdag 24 juni tot en met zondag 28 juni. En zoals altijd zal er veel geweldige muziek zijn om van te genieten.

Maar dat is nog niet alles. Glastonbury Festival staat ook bekend om zijn ongelooflijke line-up van artiesten, komieken en andere entertainers. Dus of je nu van muziek, komedie of beide houdt, op het festival van dit jaar vind je zeker iets om van te genieten.

 

Tickets zijn al te koop, dus zorg ervoor dat je de jouwe vandaag nog bemachtigt!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.