Deze festivals moeten op je Bucket List staan voor 2023

Deze festivals moeten op je Bucket List staan voor 2023

Het is moeilijk te geloven, maar 2023 staat voor de deur! Als je een paar nieuwe festivals wilt toevoegen aan je bucketlist, dan hebben wij een oplossing voor je. Elk van deze festivals biedt een unieke ervaring die de reis meer dan waard is. Of je nu geïnteresseerd bent in muziek, kunst of cultuur, er is voor elk wat wils. Dus waar wacht je nog op? Begin nu met het plannen van je reis!

Festivals in Noord-Amerika

Hier zijn enkele van de festivals die je in 2023 in Noord-Amerika moet meemaken.

De eerste is de Calgary Stampede in Alberta, Canada. Dit is een tiendaagse viering van de cowboycultuur met concerten, rodeo’s en natuurlijk veel lekker eten.

Dan is er het Burning Man Festival in Nevada. Dit evenement draait om creativiteit en zelfexpressie, en de sfeer is altijd elektrisch. Het is zeker een unieke ervaring die je niet wilt missen.

Last but not least is er het Electric Daisy Carnival in Las Vegas. Dit driedaagse feest staat bekend om zijn ongelooflijke line-up van dj’s en zijn buitensporige kostuums. Als u op zoek bent naar een festival dat uw adrenaline zeker doet pompen, dan is dit het.

Festivals in Europa

Deze festivals wil je toevoegen aan je bucketlist voor 2023. Waarom? Omdat ze geweldig zijn, daarom!

Vanaf het voorjaar is er het Madrid Río Festival, dat plaatsvindt in mei. Dit festival draait om het vieren van de rivier die door Madrid stroomt. Er is muziek, theater, en zelfs een gedeelte waar u kunt genieten van een aantal van de beste eten Madrid te bieden heeft. In de zomer is er het Edinburgh Fringe Festival. Dit is een van de grootste kunstfestivals ter wereld, met alles van theater en comedy tot dans en muziek. Bovendien vindt het plaats in een van de mooiste steden ter wereld. En ten slotte is er in de herfst La Tomatina, een festival dat tomaten viert – en hoe kan het ook anders – door ze naar elkaar te gooien! Dit festival vindt plaats in Buñol, Spanje, en mag je zeker niet missen.

Festivals in Azië

Als je op zoek bent naar een onvergetelijke festivalervaring, moet je deze Aziatische festivals aan je bucketlist toevoegen.

Zo is er het Yi Peng Lantern Festival in Thailand, waar honderden lantaarns de hemel verlichten. Of het Harbin Ice and Snow Festival in China, waar ingewikkelde ijssculpturen centraal staan.

En dan is er nog het Ganges Rivier Festival in India, waar een van de heiligste rivieren ter wereld wordt gevierd. Met religieuze ceremonies, vuurwerk en concerten is dit festival een ware viering van het leven.

Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het plannen van uw reis naar Azië!

Festivals in Australië en Nieuw-Zeeland

Als je op zoek bent naar een geweldige festivalervaring, moet je Australië en Nieuw-Zeeland aan je lijst toevoegen. Deze landen weten hoe ze een show moeten opvoeren, en de festivals zijn absoluut ongelooflijk.

Zo is er het Korora Bluegrass and Roots Music Festival in Australië, een driedaags evenement dat plaatsvindt in de prachtige omgeving van het Berrima district. Je wordt er getrakteerd op schitterende optredens van ’s werelds beste bluegrass- en rootsmuzikanten.

In Nieuw-Zeeland mag u het Womad Festival niet missen. Dit vierdaagse evenement is een van de grootste culturele vieringen van het land, met muziek, dans, eten en kunst uit de hele wereld. Het is een unieke ervaring die u zich nog jaren zult herinneren.

Festivals in Zuid-Amerika

Als je op zoek bent naar een aantal geweldige festivals om in 2023 te bezoeken, moet je deze Zuid-Amerikaanse evenementen zeker aan je bucketlist toevoegen. Zo is er het Carnaval in Rio de Janeiro, een van de grootste feesten ter wereld. Dan is er het Oktoberfest in München, Duitsland, dat altijd een feest is. En als u op zoek bent naar iets spiritueels, dan is het carnaval van Rio Negro in Brazilië zeker de moeite waard. Dit zijn slechts enkele van de geweldige festivals die Zuid-Amerika te bieden heeft. Begin dus nu met het plannen van uw reis en zorg ervoor dat u ze allemaal meemaakt!

Festivals

In 2023 staan deze festivals bovenaan de lijst van must-see evenementen. Zorg ervoor dat je ze op je bucketlist zet, want je wilt ze niet missen!

1. T in the Park (Schotland)

2. Burning Man (VS)

3. Oktoberfest (Duitsland)

4. Coachella Valley Music and Arts Festival (VS)

5. Tomorrowland (België)

6. Bestival (Engeland)

7. Rio Carnaval (Brazilië)

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.