Corroboree is een jaarlijks festival dat plaatsvindt in Nederland, Colorado. En als je Nederland niet kent, het is een klein stadje verscholen in de Rocky Mountains. De lokale bevolking is het vriendelijkste stel dat je ooit zult ontmoeten, en ze weten hoe ze een goed feest moeten geven. Bij het Corroboree-festival draait alles om het vieren van gemeenschap, cultuur en creativiteit. Het hele weekend is er muziek, dans, uitvoerende kunst en allerlei coole workshops. Het is de perfecte gelegenheid om contact te maken met vrienden en familie en om de unieke magie van Nederland te ervaren. Als je overweegt om dit jaar naar Corroboree te gaan, zorg er dan voor dat je je tickets online koopt. Het wordt in ieder geval een festival dat je niet wilt missen!

Rust Roest Producties

Heb je zin in een festival dit jaar, maar wil je geen last hebben van lange rijen en lange wachtrijen? Dan is het kopen van je festival tickets online bij Rust Roest Producties de juiste keuze! Hier vind je alle festivals die dit jaar in Nederland worden gehouden, en kun je direct je tickets kopen. Door je tickets online te kopen, ben je ervan verzekerd dat je geen moment van het festival hoeft te missen. Je tickets worden namelijk direct na betaling per email toegestuurd, zodat je deze gewoon op je telefoon kunt printen. Daarnaast hoef je ook geen cent extra te betalen voor de service van Rust Roest Producties!

Wat wordt de line-up voor Corroboree Festival?

Heb je al tickets voor Corroboree festival in Nederland? Als we naar de line-up kijken, dan lijkt het erop dat dit een festival is waar je niet mag missen. De organisatie heeft namelijk bekend gemaakt dat er een aantal grote namen op het programma staan. Zo zal het Amerikaanse duo Autograf hun live debuut gaan maken in Nederland en zullen ook producers als Don Diablo, Yellow Claw en KSHMR de stages van Corroboree Festival bestormen. Niet alleen de line-up is indrukwekkend, ook de locatie is schitterend. Het festival vindt in recreatiegebied De Groote Heide, wat van start gaat je niet meer kan. Benieuwd wie er nog meer op het programma staan? Kijk dan snel op onze website!

Tips om te genieten van Corroboree Festival!

Helemaal klaar voor het Corroboree festival? Wij geven je de tips om er maximaal van te genieten! Zorg ervoor dat je op tijd bent! Het festival begint om 12 uur ’s middags en de eerste gasten zullen al snel binnenstromen. Dus neem de tijd om naar Nederland af te reizen en verder te relaxen in de prachtige omgeving van het festivalterrein. Drink voldoende water! Deze tip geldt voor iedereen, maar zeker als je gaat dansen. Door het warme weer ga je zeker wat vocht verliezen, dus zorg dat je altijd een flesje bij je hebt. Neem genoeg eten mee! Ook hier geldt: hou rekening met het warme weer. Kies voor voedzame snacks die langzaam verteerd worden en voorkomen dat je energielevel in no time daalt. Zo kan jij nog lang doorgaan met feesten op Corroboree!

Hoe kaartjes kopen voor Corroboree Festival?

Heb je besloten om kaartjes te kopen voor Corroboree Festival? Dan is het belangrijk om te weten hoe je dat het beste kunt doen. Hieronder leggen we uit hoe je jouw kaarten in orde maakt. Als eerste moet je op de website van Ticketmaster kijken welke kaarten er nog beschikbaar zijn. Soms is het festival binnen een mum van tijd uitverkocht, dus het is belangrijk dat je op tijd bent. Als je kaarten hebt gevonden, dan kun je deze via de website bestellen. Je moet dan wel even een account aanmaken, maar dat duurt maar een paar minuten. Nadat je jouw gegevens hebt ingevuld, kun je betalen met iDeal, creditcard of PayPal. Zodra de betaling is afgerond, ontvang je een bevestiging per e-mail. Daarin staat ook hoe laat je moet arriveren bij het festival en waar je moet zijn om jouw kaarten op te halen.