Rust Roest Producties

Heb je zin in een festival dit jaar, maar wil je geen last hebben van lange rijen en lange wachtrijen? Dan is het kopen van je festival tickets online bij Rust Roest Producties de juiste keuze! Hier vind je alle festivals die dit jaar in Nederland worden gehouden, en kun je direct je tickets kopen. Door je tickets online te kopen, ben je ervan verzekerd dat je geen moment van het festival hoeft te missen. Je tickets worden namelijk direct na betaling per email toegestuurd, zodat je deze gewoon op je telefoon kunt printen. Daarnaast hoef je ook geen cent extra te betalen voor de service van Rust Roest Producties!

Cartel festival in Nederland

Hé, heb je al gehoord van het kartelfestival in Nederland? Het is dit geweldige elektronische muziekfestival dat over een paar weken plaatsvindt. Ik heb net kaartjes gekocht en ik kan niet wachten om te gaan! De line-up is erg divers en er is voor elk wat wils. Ik ben vooral opgewonden om Carl Cox te zien, een van mijn favoriete dj’s. En als je van het hele basmuziek-gedoe houdt, zijn er optredens van artiesten als Flux Pavilion en Doctor P. Tickets zijn nog steeds beschikbaar, dus zorg ervoor dat je de jouwe koopt voordat ze uitverkocht zijn!

Wat wordt de line-up voor Cartel Festival?

Nou, de line-up is nog niet bekend, maar we kunnen je beloven dat het geweldig gaat worden. We hebben een aantal van de grootste namen in EDM, electro, house, hardstyle en techno bevestigd, en we werken de klok rond om de rest van de line-up definitief te maken. Dus wie gaat er spelen? We kunnen het nog niet zeggen, maar je kunt er zeker van zijn dat het een who’s who van de elektronische muziekscene zal zijn. En maak je geen zorgen: we laten het je weten zodra we alle details definitief hebben. Zorg er in de tussentijd voor dat je de datum in je agenda noteert: het kartelfestival vindt plaats op 21 juli en dat wil je niet missen!

Tips om te genieten van Cartel Festival!

Nu het festivalseizoen weer volop bezig is, wil je waarschijnlijk wel weten wat de beste tips zijn om van jouw favoriete festival te genieten. Nou, wij van Rust Roest Producties hebben de 5 belangrijkste tips voor je op een rijtje gezet!

1. Neem genoeg water en snacks mee, zodat je de dag door komt zonder honger

2. Plan je route goed, zodat je niet te veel tijd hoeft te spenderen op het terrein

3. Bezoek het festival op de juiste dag, zodat je de artiesten die je wilt zien ook daadwerkelijk live kunt zien

4. Koop een goede tent, zodat je comfortabel kunt slapen én overdag kunt chillen

5. Neem voldoende geld mee, om alle leuke merchandising aan te schaffen die het festival te bieden heeft!